industriporte

El betjening

Portstyring B3 Controlcard V.1
Dalmatic Controlcard V.1 med Pic microprocessor og følgende funktioner: impuls åben, impuls lukke, autolukke, kip funktion, folietryk, rotationskontrol og mulighed for tilkobling af sikkerhedsudstyr, pneumatisk, elektrisk,etc.
Transformator 12 VA. Kontakter 4 kW, 3×230/400 VAC. Tilkobling for tilbehør: fotocelleanlæg, radar, etc.

 

Testet ifølge Europæisk Standard EN 13241-1.

Download teknisk specifikation for B3 Styring(pdf)

 

 

NOVOPORT® INTEGRERET PORTAUTOMATIK

Portautomatik med en træk/trykkraft på 550 N specielt udviklet til Novoferm ledhejseporte. Motor placeret i højre eller venstre vandrette køreskinne, hvor den via en udspændt tandrem følger portens bevægelse. Styring placeres valgfrit efter forholdene. Novoport systemet kræver ingen ekstra overhøjde. Findes i to forskellige varianter for porte indtil 3125 mm i højden og leveres med 2-kanal fjernbetjening.

 

VIVOPORT® INTEGRERET AUTOAMTIK

VivoPort® – det “automatiske” vippeport system, med færdigmonteret motor fra fabrik. Novoferm stål vippeporte kan leveres med integreret automatik udført med 2-kanal fjernbetjening. Automatikken kræver ingen ekstra plads i garagen og er udført med standard nødudkobling.

 

GARAGEPORTAUTOMATIK

Samtlige af vores automatikker er udstyret med en sikkerhedsforanstaltning der bevirker, at automatikken reverserer såfremt den støder mod noget under drift, og er ydermere udført med blød start/stop, som giver en jævn og smidig åbning/lukning af Deres port.

Helt elektrisk…

Vores udvalg af produkter med El-betjening er stor. Gør den hverdag nemmere, og bliv helt elektrisk.