garageporte

Garageporte Fyn

Når der skal monteres garageporte på Fyn, er Alt i Porte din samarbejdspartner. Vi varetager opgaven fra salg og montering til den efterfølgende service. Med fokus på en tæt kontakt med vores kunder, er det altid den samme montør, der varetager opgaven.

 

Vi kender derfor vores kunder godt og ikke mindst den port, der er monteret. Det sikrer en effektiv proces ved fx service, da montøren ved, hvordan porten er opsat og herved kan foretage en effektiv fejlfinding. Ligesom vi også kender vore kunders behov og de ønsker, der er til garageporten.

 

Vi sælger og monterer alle former for garageporte på Fyn og tilbyder en totalløsning, hvor vi skaffer den ønskede port, demonterer den gamle og sætter den nye i. Er der en eksisterende port monteret, sørger vi for, at den bortskaffes i samme ombæring. Den efterfølgende service varetager vi også gerne og kommer med kort varsel, hvis der mod forventning skulle opstå problemer med porten.

 

I vores sortiment har vi mange forskellige modeller og farver, så der er god mulighed for at finde en port, der matcher garagen og de omliggende omgivelser. Vi lægger vægt på kvalitet og vælger vores produkter ud fra, at vore kunder skal få mest for deres penge.

 

I vores sortiment har vi bl.a. den kendte Condoor garageport, som er kendt for dens høje isoleringsevne og stærke grundmodul, der sikrer en problemfri lukke-og åbne mekanik. Alle porte er desuden sikkerhedsgodkendte og har klemmesikring.

 

Foruden opsætning af garageporte på Fyn, varetager vi gerne opsætning af garageporte på Sjælland – både porte til private og industriporte til virksomheder.

 

Kontakt os og få et tilbud på en garageport

Skal du have en garageport på Fyn, er du velkommen til at kontakte Alt i Porte for et uforpligtende tilbud. Vi kører på hele Fyn, og kan hurtigt være ude hos dig og vurdere din opgave.

 

Vi ser frem til at høre fra dig

 

Læs mere om garageporte priser