industriporte

Industriport repareres med kort varsel!

Alt i Porte tilbyder reparation af virksomhedens industriporte. Vi kommer med kort varsel og sørger for en reparation i høj kvalitet, der lever op til de gældende krav. Vi servicerer både store og små virksomheder – fra den lille mekaniker til store industrivirksomheder, og har kapaciteten til at varetage de større opgaver.

 

Mere end blot reparation af industriporten

Alt i Porte reparerer bl.a. mærker som Nassau, Condoor, Albany og Windsor – foretrukne mærker inden for industri- og erhvervsvirksomheder.

 

Foruden reparationer inden for diverse portmærker, kan vi sammensætter en totalløsning, hvor både salg, montering og efterfølgende service af portene indgår. Hvad enten det drejer sig om nysalg eller reparationer.

 

Vi vægter en tæt kontakt med vore kunder. Igennem processen får virksomheden en fast kontaktperson/montør. Idet den samme montør altid forestår opgaven fra salg til montering og reparation, sikres en effektiv proces, som kommer virksomheden til gode.

 

Montøren kender virksomhedens behov og vil altid tage udgangspunkt i disse, ligesom det vurderes, om en reparation kan betale sig i forhold til at investere i en ny port. Virksomheden får dermed altid den optimale løsning baseret på en faglig vurdering.

 

Er porten ude af drift rykker vi ud

Ved behov for reparationer lægger vi vægt på at varetage opgaven hurtigt. Vi ved, hvor stor indvirkning en defekt port kan have for virksomhedens drift, og det tager vi hensyn til.

 

Vi reparerer mange forskellige industriporte, så de fungerer optimalt og sikrer den kontinuerlige drift. I forhold til eftersyn sammensætter vi løsninger, hvor både brandporte, læsseramper, ledhejseport mm indgår, så virksomheden får en samlet løsning.

 

En industriport fra Alt i Porte

Alle porte lever op til EU-kravene og indeholder klemmesikringer. Portene er meget solide med et robust skinnesystem og hjul, som sikrer en langsigtet kvalitetsløsning.

 

Når portene er monteret, er der mulighed for at indgå en fast serviceaftale. Vi efterser herefter porten en gang årlig i overensstemmelse med lovekravene, så sikkerheden er i orden.

 

Industriporte til virksomheden

Kontakt Alt i Porte og få et uforpligtende tilbud på en portløsning.